ГоловнаБлогиБлог Зоряна Шкіряка

Як протистояти «бритоголовому фашизму»?

Спортивні зали, стадіони і спорт-майданчики, басейни, озера і річки, а також гантелі, турніки і бігові доріжки, мають стати для нас життєво необхідними пріоритетами. Боксерські груші, татамі та маківари також вітаються.

Вирішив написати цю публікацію, оскільки вважаю, що тема актуальна і заслуговує на увагу. Так от, зробив один дуже серйозний висновок після подій в Києві 18 травня.

Фото: Макс Левин

Нам, українцям, потрібно ставати ще більш активними, підготовленими та фізично сильними! Відразу зазначу, що я категорично проти будь-якого насильства. Як християнин, як громадянин, як батько і син. Але зухвале насильство по відношенню до пересічних громадян, стало невід’ємною складовою правління кримінально-олігархічного режиму Януковича. Тому, на жаль, в наших реаліях я повинен загадати відомий вислів: «Добро повинно бути з кулаками…».

Ви бачите, що «регіонали»» направляють проти українських патріотів відвертих бандитів, спортсменів-гопників, боксерів, «качків». Як правило, це люди продажні, без будь-якої елементарної людської моралі. Вони сильні тілом, але немічні духом. Насправді, вони - слабаки.

Напевно, хтось може сказати: «Та вони самі нещасні, грошей нема, бідні от і вирішили підзаробити. А риги, мовляв, їх молодих і неосвічених використали»… Ну можна б було замислитись, якби не відео останніх подій. Гадаю, що ви всі погодитесь, що це - «клініка», шиза, справжня «коричнева чума» ХХІ-го століття в центрі Європи. Перед нами повстали реальні фашисти. При чому такі, що, можливо, десь пройшли відповідне «зомбування» під керівництвом, якого-небудь, «вадіка колесніченка», в прихованих таборах ПР. Я, до речі, не виключаю можливість існування таких «центрів підготовки «антифа»». Колись і це з’ясуємо.

Так от. Не маючи практично ніякої підтримки в суспільстві, ПР пішла злочинним шляхом, шляхом провокування фізичного протистояння.

Ми цього ніколи не хотіли, адже розуміємо, що це шлях в нікуди, шлях в безодню. Саме тому, заходи опозиції завжди були мирними і спрямованими виключно на консолідацію українського суспільства, злагоду та відстоювання і захист європейських цінностей.

Але, на жаль, правлячий режим розмовляє зі своїм народом тільки мовою сили, мовою залякувань, мовою примусу та відвертого шантажу. Так, у них озброєний "Беркут" і сотні тисяч працівників МВС. У них найманці-бандити, що жорстоко б’ють навіть жінок. Вони звикли до побиття безневинних людей і це давно стало нормою для посіпак кримінального режиму. Більш того, всі ми переконалися, що українська міліція стала офіційною «кришею» криміналітету. Я б міг загадати десятки випадків у Києві, Харкові і т.д., коли на наших очах, «відморозки» віддавали накази старшим офіцерам МВС, а ті слухняно іх виконували. Ну, а після здійснених провокацій, спокійно виводили бандюків з «поля бою». От така невтішна реальність. Сором. В минулу суботу ми споглядали те саме. Нічого не змінилося. «Спортивна братва» провокуює бійки, а міліція мовчить.

Хоча ні, вона не зовсім мовчить, вона «діє». У кількості двох сотень озброєних «беркутівців», вони «сміливо» і «рішуче» розігнали мирну і законну акцію протесту на Софійській площі. Потрощили намети, відібрали майно, цинічно били людей до крові, ламаючи їм носи і ребра. От така, звична для нас, «демократія з кийками». Питання: навіщо? Для чого така жорстокість? Кому заважали і загрожували кілька десятків мирних демонстрантів? Адже у них все було законно, судової заборони на проведення акції не було. Втім, не варто шукати логіку там де вона відсутня апріорі. Тепер далі.

Журналістку 5-го каналу Олю Снісарчук побили білоцерківські «гопники-регіонали». Всі вони відомі. Хто мав можливість споглядати на екрані ці «інтелектуальні», «антифашистські» обличчя, мабуть, все зрозуміли. No comment. Звичайно, для цих виродків, бити беззахисних жінок і фотокорів з камерою значно легше ніж спробувати побитися зі свободівцями. Чому? Бо в реалії вони банальні боягузи. Такі «герої-антифа» сміливі коли їх більше, а б,ють лише тих хто слабший і не може відповісти адекватно. Ну, а як тільки відчувають, що отримають гідну відсіч, то як параноїки тікають і ховаються за спинами «беркутят». Знають, що ті їх будуть захищати.

Втім, наразі, головне, щоб нападників на Олю було покарано. Адже, проти неї та її колеги скоєно кримінальний злочин. За його здійснення передбачено тюрму. Отже, МВС і зокрема Захарченку, прийдеться реагувати і відповідати.

Висновок з усього. В Україні міліція та кримінал спільно здійснюють одну функцію: влаштовують провокації з побиттям мирних українських громадян. Це прямий наказ Януковича. Бо ним керує тваринний страх, страх втратити все і опинитися на лаві підсудних. Тому і діє так жорстоко. Вже далеко зайшов, «всі мости спалені». Наївно вирішив, що такими ганебними діями буде легше керувати і тримати більшість людей наляканими. Але це маячня, не боїмося. Вони нас не зламають і не залякають.

А тепер до головної тези. Щоб гідно протистояти різним злочинцям і провокаторам, ми маємо бути здоровими і загартованими. Захистити і звільнити Україну від криміналу та окупантів зможуть не тільки ідейні, а й фізично сильні, підготовлені люди. Якщо окупанти та їх «бритоголові» прихвостні будуть бачити і розуміти, що перед ними тисячі людей здатних захищатися і по-справжньому битися, то усі ці «бравурні» та показово епатажні настрої кардинально зміняться. У правоохоронців, між іншим, також.

Фото: Макс Левин

Тому, без жартів, дуже щиро закликаю, особливо чоловіків (жінкам, звісно, теж не зашкодить), до спортивного, здорового способу життя. Як мінімум, варто зменшити вживання алкоголю (краще відмовитись взагалі, хоча розумію, що багатьом це важкувато:) ), а також паління цигарок і більше уваги приділяти фізичному само вдосконавленню. Для цього багато не потрібно. Сила волі і бажання. Активно займатися спортом можна будь де, навіть вдома. Мій особистий досвід дає мені право про це говорити.

Спортивні зали, стадіони і спортмайданчики, басейни, озера, річки, а також гантелі, турніки і бігові доріжки, мають стати для нас життєво необхідними пріоритетами. Боксерські груші, татамі та маківари також вітаються. Практика останніх років доводить, що Україні і майбутній визвольній революції потрібні справжні бійці-патріоти. Вони, безперечно, є і зараз. Є наші побратими свободівці, що завжди достойно б,ються як леви. Є достатньо багато міцних хлопців серед прихильників опозиційних сил, що готові в будь-яку мить стати пліч-опліч, щоб захистити людей і країну. Але потрібно, щоб це стало нормою і носило системний характер для більшості громадян. Крім того, зайва фізична підготовка ще нікому не зашкодила, а тільки допомагала. Адже, всім відомо, що в здоровому тілі і здоровий дух.

Кажу все це абсолютно серйозно і вважаю дане питання не просто важливим, а в край необхідним. 18-м все не закінчиться. Далі ще буде, не сумнівайтесь. Вони не зупиняться… Але ми будемо на сторожі! Отже, готуймося, гартуймося і тренуймося! Ми обов’язково переможемо!

P.S. Написав щиро. Поширення ідеї вітається). Передбачаючи можливу реакцію деяких дописувачів наголошую, що я не маю наміру пропагувати будь-яке насильство. А щодо необхідності протистояти «бритоголовим», говорив виключно про захист. Вибачте, але це наше законне право на дозволену самооборону.

Добро повинно бути з кулаками…

Зорян Шкіряк Зорян Шкіряк , ​Політик, громадський діяч.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram