ГоловнаБлогиБлог Зоряна Шкіряка

Вбити Юлю...

"Сенсаційна" заява Пшонки, на "зліпленому по-бистрячку" брифінгу, щодо причетності Юлії Тимошенко до "справи Щербаня" - це чергова "домашня заготовка" Януковича.

Все було сплановано Банковою. На кінець дня, 18-го січня, коли мав відбутися суд у Харкові, вони прагнули терміново "пригасити" інформаційний вибух в суспільстві, що стався під час ганебних подій у харківській лікарні. Владі була потрібна якась важлива мега-новина, яка б, за значимістю, могла "перебити" в ЗМІ інциденти в лікарні та на суді. Тому вони швидкоруч зібрали журналістів на брифінг Генпрокурора Пшонки, де Янукович наказав йому негайно висунути звинувачення проти Юлі у замовленні вбивства бізнесмена.

Звичайно, це повна маячня, цинічна брехня. Не спрацювало. Це розуміють усі нормальні і розсудливі люди.

Чергові брехливі і сфальшовані звинувачення Тимошенко у справі "про вбивство Щербаня" - це ще одна явна ознака звірячого страху узурпатора перед лідером опозиції.

Немає сумнівів, що у Януковича один сценарій - пряме фізичне знищення ЮВТ. Або ж доведення її до інвалідності і божевілля, шляхом знущань, жорстоких тортур і цілодобового психологічного тиску. Хоча, я більше схиляюся до першого. Чому? Тому, що тільки Юлія Тимошенко, як найпопулярніший політик України, як лідер опозиції, здатна зупинити Януковича і впевнено перемогти його на майбутніх президентських виборах.

Зорян Шкіряк Зорян Шкіряк , ​Політик, громадський діяч.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram