Чотири кроки назустріч США

Для України, для нашої національної безпеки вкрай необхідно добитися від президента США рішучої підтримки зараз за такими пріоритетами:

Перше. Міжнародна коаліція на чолі зі Сполученими Штатами для протидії російській агресії, звільнення тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей і Автономної Республіки Крим.

Друге. Збереження та посилення санкцій проти агресора - проти РФ. Від Вашингтону до Парижа та Берліна.

Третє. Залучення України до трансатлантичної системи безпеки з членством у НАТО.

Четверте. Реалізація тут, в Україні, плану 21 століття на кшталт плану Маршалла, для української економіки, насамперед для відновлення зруйнованої інфраструктури і соціальних об’єктів на звільнених територіях Донецької та Луганської областей.

А тепер щодо зустрічі президента Порошенка з президентом Трампом. Чи досягнуто хоч один з цих пріоритетних результатів кожен може прочитати у двох рядках офіційного повідомлення Білого Дому:

Офіційне повідомлення Білого Дому

20 червня 2017 року

Президент Дональд Дж.Трамп зустрівся сьогодні з Президентом України Петром Порошенком для того, щоб обговорити підтримку мирного врегулювання конфлікту в східній Україні й порядок денний реформ президента Порошенка і антикорупційні зусилля.

Валентин Наливайченко Валентин Наливайченко , Голова Руху "Справедливість", голова СБУ (2006-10; 2014-2015 рр)
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram