ГоловнаБлогиБлог Тетяни Чорновіл

Потрібна ваша допомога

Дякую всім, хто підтримує мене, хто вважає, що я потрібна у Верховній Раді, хто вірить в громадянське суспільство в Україні! Дуже дякую всім, хто перерахував гроші в мій виборчий фонд. Завдяки Вам я надрукувала 50 тисяч газет.

Фото: Макс Левин

Що особливо приємно - мене підтримали люди, які живуть, як на Заході так і на Сході країни, однак найбільша підтримка серед киян. Всього мені було перераховано 11 тисяч 750 грн.

Шукаю ще підтримку. З коштами геть погано. А вони так потрібні для останього удару. Дуже образливо буде програти не дотягнувши 1-2 %, а скільки праці вкладено... Йду на перемогу! У Дубневичів просто істерика. 19 вересня його люди приїзджали в село  під Києвом, де я живу, навіть в школі шпигували за моєю донькою. Не знаю, навіщо, певно мене лякали, бо демонстративно фотографували.

Отож, повірте, тут війна не на жарт.

Якщо я переможу, це буде приклад всім чесним людям не боятися йти на вибори проти "грошових мішків" і корупціонерів, представників влади та криміналу. Це дуже потрібно. Тому підтримайте. Маю ще випустити два випуски газет по 40 тисяч, 10 тисяч листівок. Треба зібрати 25 тисяч грн., а зараз у мене на рахунку 89 грн.

Окрім того, для моєї виборчої кампанії важливо, щоб я потрапила в ефір однієї з найбільш популярних політичних програм  у Львівській області з ведучим Дроздовим (телеканал ЗІК). Ця програма - дискусійний майданчик. Хоча я є кандидатом від опозиції, але протягом  чотирьох місяців мені не вдалося потрапити на цю програму жодного разу, навідміну від мого основного опонента по округу. Я боюся, що не потраплю до кінця виборів, адже, як мені пояснили в штабі «Батьківщини», кожна партія має квоту на програмі, але плюс до того потрібно заплатити 20 тисяч грн.

Як журналіст, я ніколи не брала грошей за статті, ані в період виборчої компанії, ані в період невиборчої. Не брала, щоб друкувати, не брала, щоб не друкувати. Не брала від героїв моїх публікацій, не брала від антигероїв. Відповідно не маю коштів, щоб платити за свій вихід в ефір.

Я працювала не для особистого збагачення, а для громадянського суспільства, тому і звертаюся до представників громадянського суспільства за підтримкою.

Всі деталі про реквізити рахунку, на який можна переводити кошти, можна знайти в моєму Фейсбуці.

Тетяна Чорновіл Тетяна Чорновіл , специальный корреспондент Lb.ua
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram