ГоловнаБлогиБлог Романа Семко

Ідеальна Україна. 39 тиждень 2012 року

Україна – це правова європейська демократія з урядом реформаторів, який веде її до процвітання та світового лідерства. Зміни, що впроваджуються на цій землі, ляжуть золотими буквами в аннали історії як приклад великої мудрості, гострого розуму та бездоганної чесності керманичів та народу – гідних синів і дочок Української Держави.

Топ-10 фактів, за які треба «дякувати» чи можна було б дякувати керівництву країни чи звичайним маленьким українцям, що творять сучасну історію:

Гнітюча реальність Ідеальна Україна
Украина выставит на конкурс четыре газовых месторождения. Украина объявит конкурсы на заключение соглашений о разделе продукции по четырем газовым площадям в ближайшее время. Очікується, що конкурс буде проведено чесно і переможцями стануть ті компанії, які запропонують найкращі умови, а не пов’язані з керівництвом держави структури, які самостійно або в пулі з світовими нафтогазовими гігантами отримують ліцензії на розробку родовищ.
Путин приказал искать нефть в труднодоступных местах. Президент России Владимир Путин требует создать условия для освоения новых месторождений нефти в стране. Об этом он сказал на встрече с министром экономического развития Андреем Белоусовым. Українські реформатори порекомендували Президенту Росії Владіміру Путіну сконцентрувати увагу на створенні сприятливого середовища для розвитку високотехнологічних галузей і злізти з нафтової голки шляхом створення конкурентного середовища, боротьби з корупцією, демократизації суспільно-політичного життя, що в кінцевому підсумку приведе до покращення бізнес-клімату та припливу інвестицій і нових технологій.
Наместник Лавры: "Будьте людьми - и у вас будет". "Владыка Павел в эфире Ранку з Україною на вопрос, откуда у церковников так много дорогих вещей, ответил коротко: "Будьте вы людьми - и у вас будет!" Этим сорвал овации. Вот вам и весь ответ, коллеги из Корреспондента", - сообщила выпускающий редактор канала Украина Михайлина Скорик. Владика Павло покаявся за розкішних спосіб життя і пообіцяв, що найближчим часом продасть все своє майно (автомобілі, квартира(и) у Києві та інші дорогоцінні речі) і стане аскетом, надихаючи прочан своїм прикладом любові до Бога, а не до грошей. Повідомляється, що владика за приклад обрав спосіб життя сербського Патріарха Павла, який їздив трамваєм і ходив у відремонтованих черевиках, підібраних на смітнику.
Кернес не видит в Харькове никакой оппозиции. В Харькове практически нет оппозиции, так как Партия регионов пользуется наибольшей поддержкой населения. Об этом во время встречи с официальными наблюдателями ОБСЕ заявил мэр Харькова Геннадий Кернес, сообщает официальный сайт Харьковского горсовета. Слова Геннадія Кернеса про відсутність у Харкові опозиції були піддані різкій критиці. Мер міста був звинувачений у наслідуванні (перед)останнього диктатора Європи Аляксандра Лукашенки, який під час вересневої виборчої кампанії заявив, що в Білорусі опозиції як такої немає, а ті, хто закликає до бойкоту виборів, це не опозиція, а п'ята колона.
Барак Обама хочет вернуться к преподаванию после карьеры президента. Хозяин Белого дома Барак Обама заявил, что после завершения президентской карьеры хотел бы вернуться к преподаванию. Заявление прозвучало в ходе записи интервью для передачи Вупи Голдберг "The View", которая выходит на канале ABC. Аналогічна заява декілька місяців тому прозвучала з уст Президента України Віктора Януковича, який планує у разі поразки на строкових або дострокових виборах повернутися викладати до рідної альма-матер, зайнятися написанням мемуарів та читанням лекцій в різних країнах світу.
В карпатскую резиденцию Януковича вложили еще 24 млн грн. В карпатской резиденции президента "Синегора" построят корпус для сопровождающих лиц за 23,8 млн грн. Как сообщают "Наші гроші" со ссылкой на "Вестник госзакупок", торги были проведены по неконкурентной процедуре закупки у одного участника. Державне управління справами оголосило про проведення відкритого конкурсу щодо продажу 10 з 11 резиденцій Президента України. Нагадаємо, що у розпорядженні Президента США Барака Обами є одна резиденція у Кемп Девіді, у прем’єра Великобританії Девіда Камерона – одна резиденція у маєтку Чекерс та у канцлера Німеччина Ангели Меркель – одна резиденція – замок Шаумбурґ.
Доний: оппозиция получила миллионы долларов от продажи округов. Нардеп от НУНС Олесь Доний заявил, что Объединенная оппозиция продала ряд мажоритарных округов в Центральной Украине представителям власти. Об’єднана опозиція відкидає всі звинувачення у продажу мажоритарних округів і для підтвердження своїх слів презентувала методологію набору балів, які визначали рейтинг того чи іншого політика для висунення на окрузі. Шкала оцінювання враховувала такі показники, як кількість поданих скарг щодо проведення незаконних тендерів, відчуження майна та інших корупційних дій, кількість залучених нових лідерів та активістів, участь у мітингах тощо.
Азаров поздравил Беларусь с выборами: ничто вас теперь не сдерживает. Премьер Николай Азаров поздравил Беларусь с завершением парламентских выборов в стране. Об этом он сказал во время встречи с белорусским коллегой Михаилом Мясниковичем, которая проходит в Ялте. Прем’єр-міністр України Микола Азаров приєднався до жорсткої заяви Європарламенту щодо виборів у Білорусі, проведених 23 вересня. Їх визнано недемократичними та такими, що невідповідають міжнародним стандартам.
Коморовский: "У меня нет денег на самолет". Президент Польши Бронислав Коморовский вернется в Варшаву с Генеральной ассамблеи ООН на рейсовом самолете, поскольку правительство Польши не располагает самолетами, способными летать через океан. Президент України Віктор Янукович та Президент Польщі Броніслав Коморовський повертатимуться із засідання 67-ої сесії Генеральної асамблеї ООН рейсовими літаками. Світова громадськість вражена чесністю та благородністю українського лідера.
Одесский мэр вписал себя в учебник по истории. Мэр Одессы Алексей Костусев предоставил 105 городским школам 7100 дисков с электронным учебником об истории города, в котором один из разделов посвящен самому городскому главе. Хакери змогли несанкціоновано записати на CD-диск у розділ, який присвячений міським головам, інформацію про матеріальну допомогу розміром один мільйон гривень, що надана меру Одеси Олексію Костусєву минулого року. Нагадаємо, що у 2011 році він «зайняв» друге місце в рейтингу найбагатших градоначальників України.

А що б ти зробив краще як лідер країни?

Роман Семко Роман Семко , Викладач Києво-Могилянської академії, член партії "Демократичний Альянс"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram