ГоловнаБлогиБлог Олексія Матюшенка

Досвід Гадяцького району переймали на Міжнародному Саміті мерів

9 жовтня у Києві відбувся Міжнародний саміт мерів, де українські та закордонні мери обговорювали власні історії успіху, а також новітні рішення модернізації сучасних міст.

Фото: надане Олексієм Матюшенком

Третій рік поспіль на Міжнародному саміті мерів зустрічаються міські голови з усієї України, лідери місцевого самоврядування та інноваційна бізнес-спільнота задля пошуку рішень міських проблем.

Темою цьогорічного Саміту стала:“Співпраця заради економічного зростання”, і особлива увага присвячена партнерству з бізнесом. Я мав честь презентувати досвід Гадяцького району колегам із України, а також мерам і заступникам з Осло, Нью-Йорка, Ейндховена.

Представляючи Гадяцький край колегам, приділив особливу увагу нашим досягненням у галузі медицини. Розповів про можливості системи “Електронний пацієнт”, що є унікальною в нашій країні.

Також поділився з присутніми досвідом впровадження програми “Безпечний район”, яка дозволяє організувати контроль криміногенної ситуації на території Гадяччини.

Для організації ефективної роботи правоохоронців та безпеки наших громадян на території усього району встановлено близько 130 камер відео спостереження. Це дає змогу швидко зреагувати на проблеми та оперативно усунути їх. Також у цьому нам допомагає комунальне підприємство «Сервіс». Комунальні охоронники співпрацюють з поліцією та допомагають вчасно виявити правопорушення.

Ще один позитивний факт, завдячуючи нашим інтернет-партнерам, Гадяцький район на 100% покритий високошвидкісним інтернетом, що дозволило з’єднати усі медичні заклади в одну мережу та тримати ситуацію під постійним контролем у системі “Безпечний район”.

Приємно визнавати, що успіхи й напрацювання нашого району високо оцінили закордонні та українські колеги. Я впевнений, що подібні заходи дозволять залучити більше нових інвесторів і вивести наш край на новий рівень співпраці.

Гадяччина ділилася здобутками в медицині: Міжнародний саміт мерів

Олексій Матюшенко Олексій Матюшенко , депутат Полтавської обласної ради
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram