ГоловнаБлогиБлог Бориса Кушнірука

Відкритий лист до Надії Савченко: Надю, Ви маєте жити!

Шановна пані Надю, із закликом припинити голодування до Вас зверталася велика кількість шанованих в Україні та світі осіб, високопосадовці багатьох держав, міжнародних та міждержавних організацій, народні депутати України, вищі клірики українських церков. Дозволю собі звернутися до Вас і я.

Можливо, мої слова дозволять Вам зробити єдиний правильний вибір – зупинити голодування.

Залишаються лічені дні, чи навіть години, коли Ваша боротьба з фашистським режимом Російської імперії може припинитися, бо сили людського організму хоча і великі, але небезмежні. Жити чи вмирати кожна людина вирішує сама. Але смерть лише тоді має сенс, коли всі інші можливості боротьби вже вичерпані.

У Вашій смерті зараз найбільше зацікавлені ті, хто несе відповідальність за Ваше ув’язнення, ті хто прийняв рішення про окупацію та анексію Криму, розв’язав російську військову агресію проти України.

На руках цих осіб стільки людської крові, що ще одна смерть вже жодним чином не змінить ставлення до них в світі.

Фашистська ФСБешна хунта прийшла до влади в Росії шляхом організації підриву житлових будинків в Буйнакську, Москві, Волгодонську, розв’язанні Другої Російсько-Чеченської війни. Потім було здійснено ще безліч злочинів, які призвели до загибелі багатьох сотень ні в чому невинних дітей, жінок, людей похилого віку. Була трагедія «Норд-Осту», потім ще більш жахливе вбивство сотень дітей в Беслані, далі шокуюче весь свій вбивство з використання полонію колишнього офіцеру ФСБ Олександра Литвиненка, яке вже зараз всіма визнається як факт ядерного тероризму.

Путін, Лавров, Медвєдєв, Бортников, Патрушев, Шойгу – це все військові злочинці, які готові, навіть, розпочати ядерну війну аби не опинитися на лаві підсудних міжнародного кримінального суду в Гаазі.

Надю, ці фашистські військові злочинці зацікавлені у Вашій смерті, бо бояться судового процесу над Вами. Вони усвідомлюють, що цей судовий процес над Вами може перетворитися на судовий процес над ними. За своїм значенням та публічним розголосом він ймовірно за все перевершить судовий процес над Георгієм Димитровим, пов'язаний зі звинуваченням в участі німецьких комуністів у підпалу Рейхстагу.

Саме тому вони його максимально відтягують, сподіваючись на Вашу смерть.

Зрозуміло, що розраховувати на справедливість російського суду значно менше підстав, ніж це було у Німеччині в 1933 році. Тоді становлення фашистського режиму Гітлера в Німеччині лише розпочиналося, судова система там була ще доволі незалежною. У Російській імперії становлення фашистського режиму Путіна відбувалося протягом останніх 15 років, незалежність суддів вже повністю знищена.

Фашистський режим Путіна намагатиметься, проводячи судилище над Вами, дискредитувати Україну. Але задля цього вони будуть змушені проводити судовий процес над Вами у відкритому режимі, за присутності російських та іноземних ЗМІ, представників міжнародної громадськості. Путін та його кліка чудово усвідомлюють ризики такого відкритого процесу. Стане очевидним не тільки відсутність у Ваших діях події злочину, але і будуть оприлюднюватися факти свідомих, цинічних злочинів проти Вас, які здійснювалися російськими спецслужбами та можновладцями. З’явиться можливість оприлюднювати для російського суспільства та світової громадськості факти участі російських військових на Донбасі, масових злочинів, які здійснюються проросійськими бойовиками та російськими терористами.

Цей судовий процес цілком може перетворитися на процес не над Вами, а над всім фашистським режимом Російської імперії.

І це можете зробити тільки Ви, якщо будете живою і у Вас будуть фізичні сили та світлий розум.

Надю, сподіваюсь, Ви зі шкільних часів пам’ятаєте, що в часи середньовіччя королі та царі забороняли своїм підданим влаштовувати дуелі, бо віддавати життя можна лише за свого суверена.

Вашим сувереном, Надю, є український народ. Віддати життя Ви можете лише за нього. Зараз Ваше життя потрібно для продовження боротьби за незалежність України. Припинення голодування – це не припинення боротьби. Ви маєте жити, щоби перед очима всього світу засудити Путіна та його фашистську хунту.

Надю, зробіть мужній вибір - припиніть голодування. Український народ обов’язково захистить свою незалежність та суверенітет. Але це буде робити легше, якщо Ви будете живі.

Схиляю головою перед Вашою мужністю та незламним духом.

Зі щирими та найкращими побажаннями,

Борис Кушнірук

Борис Кушнірук Борис Кушнірук , Економіст
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram