ГоловнаБлогиБлог Богдана Червака

Батальйон ОУН не відступить з Пісок і аеропорту!

В інтернеті розміщено відео, де російський терорист «Моторола» тисне руку одному із офіцерів Української армії. Маю надію, що зрадника-українця буде покарано, або ж Міноборони офіційно спростує це відео, оскільки не можна виключати, що уданому випадку маємо фейк як один з епізодів інформаційної війни.

У цьому зв’язку публікую офіційну заяву командира Батальйону ОУН Миколи Коханівського: «Я командир Батальйону ОУН Микола Коханівський (Буревій) категорично не підтримую цього ганебного вчинку одного з командирів 93-ї бригади. У «Мотороли» немає своєї землі в Україні. Саме «Моторола» винний у смерті десятків українських війскових, винний у тортурах і знущаннях над солдатами й добровольцями, які потрапили у полон до терористів.

Це був найзручніший момент, аби розрахуватися з покидьком. На жаль, замість кулі сєпар отримав потискання руки і «наше радушіє». Батальйон ОУН послідовно виступає за продовження війни до цілковитої перемоги, та повернення всіх Українських земель під юрисдикцію української влади.

Ми засуджуємо подібні ганебні «заходи заради миру». Зараз коли на Кавказі, по-суті, відкривається другий фронт проти Московскої імперії, в Україні згортаються бойові дії. Це і є зрадлива здача нашої землі, зрада героїв Кавказу, які піднялись на борню з Кремлем, плювок в обличя всім загиблим, покаліченим, замордованим українським героям цієї війни.

Отже, бійці Батальйону ОУН категорично проти того, аби залишати аеропорт, село Піски й решту населених пунктів під Донецьком, які контролюються ЗСУ. Ми проти припинення вогню й згортання АТО. Добре усвідомлючи, що в цій війні ми є невеликий підрозділ, готові битися до повної перемоги, або й до кінця, яким би він не був для нас. Звертаємось до президента України та Генштабу: негайно припиніть цю ганьбу, яку ви називаєте «перемир`ям»!

Слава Україні!»

Богдан Червак Богдан Червак , Голова Організації Українських Націоналістів
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram