ГоловнаСвіт

Задорнова відвезли у лікарню з концерту в Москві

За неофіційною інформацією, у нього стався напад епілепсії на нервовому ґрунті.

Задорнова відвезли у лікарню з концерту в Москві
Фото: segodnya.ua

Російський сатирик Михайло Задорнов у суботу, 22 жовтня, був госпіталізований. Повідомляється, що йому стало погано посеред виступу в концертному залі "Меридіан", пише РИА Новости.

"Виїжджала бригада вчора, 22 числа. Виклик обслужений, доставлений в лікарню", - заявили агентству в швидкій, не уточнивши, у яку саме лікарню доставили сатирика. За неофіційною інформацією, у Задорнова стався напад епілепсії на нервовому ґрунті.

На початку жовтня Задорнов на своїй сторінці у "Вконтакте" повідомив, що змушений скасувати частину концертів до Нового року через хворобу. Він не уточнив, на що саме захворів, але, за його словами, це "серйозна недуга, властива не тільки віку", яку треба негайно лікувати.

Задорнов став персоною нон ґрата в Україні за багаторазові образливі виступи на адресу її громадян. Зокрема, під час Євромайдану він називав українців "єврохохлами".

Влітку 2015 року він "пожартував", ніби представник Держдепу США Джейн Псакі заявила, що "малайзійський Boeing впав тому, що був важчий за повітря".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram