ГоловнаСуспільствоПодії

Чоловік убив колишню дружину і підірвав свою квартиру в Павлограді

Підозрюваному загрожує довічне.

У ніч на неділю в Павлограді затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві колишньої дружини і вибуху власної квартири. Про це повідомила прес-служба місцевої поліції.

Близько другої години ночі в поліцію надійшов дзвінок про те, що в будинку №569 на Дніпровській вулиці міста стався вибух газу в одній з квартир на останньому, п'ятому поверсі. Приблизно в цей самий час надійшов дзвінок про труп на сусідній Новій вулиці - там на майданчику одного з будинків було знайдено тіло 53-річної жінки з численними колото-різаними пораненнями обличчя, шиї, живота і грудної клітини.

Підозрюваний у вбивстві в цей час перебував біля будинку, де стався вибух. Йому належить квартира, в якій стався вибух, і коли поліцейські підійшли поспілкуватися з ним, вони помітили кров на одязі. Як виявилося, убили його колишню дружину.

Поліція підозрює, що він не тільки вбив жінку, а й відкрив газ у своїй квартирі, в результаті чого стався вибух. Після того, як вогонь загасили, з'ясувалося, що вибухова хвиля вибила стіну між кухнею квартири і під'їздом будинку, також пошкоджено дві сусідні квартири. Потерпілих не було.

Розпочато два кримінальні провадження проти затриманого чоловіка - за ст.270 (порушення правил пожежної безпеки) і ст.115 (умисне вбивство). Йому загрожує позбавлення волі на строк до 15 років або навіть довічне.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram