ГоловнаПолітика

Конкурсна комісія обрала голову Київської ОДА

Київським губернатором стане голова Вишгородської РДА Олександр Горган.

Конкурсна комісія обрала голову Київської ОДА
Александр Горган
Фото: ukrinform.ua

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала Олександра Горгана головою Київської обласної державної адміністрації.

Горган є головою Вишгородської районної державної адміністрації Київської області.

Також конкурсна комісія обрала резервним кандидатом голови Васильківської районної ради Київської області Наталію Баласинович, яка протягом року має право бути призначеною київським губернатором у разі, якщо Горган не пройде спеціальну перевірку, відмовиться від посади або станеться форс-мажор.

У фінальному етапі конкурсу (співбесіда) також брали участь колишній голова Київської обласної ради 6-го скликання від партії УДАР Микола Бабенко, голова Бориспільської райдержадміністрації Дмитро Воронін та голова Немишаєвської селищної ради Бородянського району Київської області Сергій Замідра.

Всього для участі в конкурсі на посаду київського губернатора документи подавали 25 кандидатів.

Зазначимо, в минулому році Горган запровадив інноваційний спосіб боротьби з корупцією - він встановив відеокамери у своєму робочому кабінеті та здійснював постійну трансляцію в інтернет.

Нагадаємо, 10 вересня президент Петро Порошенко звільнив голову Київської ОДА Максима Мельничука. 9 вересня його заступника Ігоря Любка затримали на отриманні хабара в розмірі 200 тисяч гривень.

16 вересня президент оголосив конкурс на посаду київського губернатора та 11 голів райадміністрацій у двох областях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram