ГоловнаПолітика

Нардеп Савченко з БПП виграв конкурс на посаду миколаївського губернатора

Депутат може перейти на роботу в Миколаїв.

Нардеп Савченко з БПП виграв конкурс на посаду миколаївського губернатора

Депутат Верховної Ради Олексій Савченко (Блок Петра Порошенка) виграв конкурс на заміщення вакантної посади голови Миколаївської обласної державної адміністрації.

"Учора о 22:10 оголосили результати конкурсу. За результатами конкурсу він набрав максимальну кількість балів (14,88)", - розповів помічник нардепа Юрій Хакуда агентству "Українські новини".

Резервним кандидатом обрано Артема Ващиленка, який протягом року має право бути призначеним, якщо Савченко відмовиться від посади або з ним щось трапиться.

Матеріали підсумків конкурсу передадуть у Кабінет Міністрів, який повинен підготувати відповідний проект указу Президента.

Нагадаємо, що Савченка обрали в Раду за списком БПП, у якому він був номером 48. У разі переходу на роботу в Миколаїв його мандат отримає Юрій Буглак, головний юридичний радник "Рошену". До приходу в Раду Савченко займався банківською справою.

Попередній голова Миколаївської ОДА Вадим Меріков звільнився після того, як його перший заступник потрапив у великий корупційний скандал.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram