ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

Депутати розглянуть блок законопроектів, які стосуються судочинства

Сьогодні Верховна Рада розгляне в першому читанні законопроект №4524 про внесення змін до додатка до закону про держбюджет України на 2016 рік щодо збільшення видатків на проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це йдеться в порядку денному роботи парламенту.

Також у першому читанні розглянуть законопроекти №3254 "Про внесення змін до Кримінального кодексу щодо криміналізації контрабанди алкогольних напоїв, тютюнових виробів" та №1188 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо відповідальності для "злодіїв у законі" і за злочини, вчинені злочинними угрупованнями).

Нардепи також планують розглянути кілька законопроектів - №4526 "Про внесення змін до деяких законів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про державну службу", №2409а "Про основи державної політики охорони здоров'я" та №4482 "Про внесення змін до статті 23 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" (щодо звільнення від призову на військову службу під час мобілізації близьких родичів осіб, які загинули під час безпосередньої участі в антитерористичній операції)".

У порядку денному також зазначено розгляд у першому читанні блоку законопроектів, які стосуються судочинства.

Також у порядок денний засідання включено питання дострокового припинення повноважень деяких парламентаріїв.

Нагадаємо, спікер Ради Андрій Парубій пообіцяв, що парламент розгляне кандидатури членів Центральної виборчої комісії, тільки-но президент подасть їх.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram