ГоловнаПолітика

Спільника Януковича Гулика відправили під домашній арешт

На колишнього заступника голови ДУС наділи електронний браслет

Спільника Януковича Гулика відправили під домашній арешт
Фото: vyshgorod.olx.com.ua

Печерський районний суд Києва відправив колишнього заступника керівника Державного управління справами Василя Гулика, затриманого у справі Межигір'я та Сухолуччя, під домашній арешт до 12 січня 2016 року.

Про це повідомила суддя Юлія Фаркош.

За її словами, Гулику заборонено залишати місце проживання з 21:00 до 7:00. Також підозрюваний мусить здати закордонний паспорт у відповідні органи і носити електронний браслет.

Суддя зазначила, що Гулика обґрунтовано підозрюють у правопорушенні згідно зі статтею 191 Кримінального кодексу (привласнення і розтрата майна).

Нагадаємо, Гулика затримали 11 листопада працівники Служби безпеки у Києві. Він був одним зі спільників Януковича в незаконному заволодінні землями "Межигір'я" та Сухолуччя. Також у 2007-2010 роках він очолював товариство з обмеженою відповідальністю "КиївУніверсалСервіс", яке займалося переведенням у готівку коштів, у тому числі і державних. Виведеними у "тінь" грошима суспільство обслуговувало "Межигір'я".

7 листопада силовики затримали директора "Будиночка лісника" Юрія Булаву, який допомагав Януковичу заволодіти землями в Сухолуччі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram