ГоловнаПолітика

СБУ назвала членів "ОЗУ Корбана"

Кримінальних авторитетів Олександра Налекрешвілі та Сергія Олійника затримати не вдалося.

СБУ назвала членів "ОЗУ Корбана"
Фото: Сергей Нужненко

Голова СБУ Василь Грицак заявив, що в організоване злочинне угруповання разом із Геннадієм Корбаном входили керівник Фонду оборони країни Павло Хазан, помічник нардепа Філатова Михайло Кошляк і кримінальні авторитети Олександр Налекрешвілі та Сергій Олійник.

"Для чого був потрібен цей фонд (Фонд оборони країни, - ред.) лідерам ОЗУ, до якого входили на той момент Геннадій Олегович (Корбан, - ред) разом з Хазаном, Кошляком, Налекрешвілі - кримінальне прізвисько "Нарік", Олійник - злодій у законі, так званий "Умка". Це ОЗУ спеціалізувалося на викраденні людей - називалися сьогодні Сергій Рудик, Олександр Величко. За матеріалами проваджень, за командою керівників так звані "приватні охоронці" Кошляка, озброєні автоматами, здійснювали викрадення і тиснули на цих людей", - сказав він на брифінгу.

Нагадаємо, генпрокурор Віктор Шокін повідомив, що під час спецоперації в Дніпропетровську правоохоронні органи затримали, крім Геннадія Корбана, ще одну людину - Михайла Кошляка. Кільком особам, яких планували затримати, вдалося втекти, додав Шокін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram