ГоловнаПолітика

Партія "Відродження" вирішила йти на вибори 25 жовтня

Хомутинник і Бондар поведуть до рад 10 тисяч осіб

Делегати шостого позачергового з'їзду політичної партії "Відродження" в суботу прийняли рішення про участь цієї політсили у місцевих виборах 25 жовтня, пише "Інтерфакс-Україна".

"Ми плануємо висунути більше 10 тисяч кандидатів в депутати різних рівнів, кандидатів в мери міст та сільських голів. І протягом вересня сформуємо та представимо громадам регіональні команди відповідальних та небайдужих людей. Для цього вже сьогодні в більшості регіонів ми застосовуємо абсолютно новий підхід до відбору кадрів та проводимо народний праймеріз. Кандидатів в депутати рекомендують безпосередньо люди, а не партії", - сказав голова політичної ради партії "Відродження" Віталій Хомутиннік.

Фото: Прес-служба "Відродження"

У свою чергу лідер партії, народний депутат Віктор Бондар підкреслив: "Ми розуміємо, що треба підніматися - треба відроджувати економіку, соціальний захист і надію людей у своєму майбутньому... Ми вважаємо, що країні потрібна справжня децентралізація, і саме місцеві громади мають стати основою майбутнього відродження України".

За його словами, в першу чергу необхідно значно посилити фінансову базу роботи органів місцевого самоврядування. "Ми маємо для цього відповідні конкретні пропозиції. Чекати, що Київ проведе реформи - не варто. Громадам потрібно самостійно формувати владу на місцевих виборах і починати відроджувати Україну", - додав Бондар.

На з'їзді були затверджені основні програмні принципи партії "Відродження" на місцевих виборах 25 жовтня.

Від "Відродження" буде йти в мери Харкова Геннадій Кернес. На сьогоднішньому з'їзді також присутній колишній прем'єр-міністр Юрій Єхануров.

Фото: Прес-служба "Відродження"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram