ГоловнаПолітика

Палиця націлився на мандат покійного Єремеєва

Колишній глава Одеської ОДА на 90% впевнений, що піде на вибори

Палиця націлився на мандат покійного Єремеєва
Бывший глава Одесской ОГА Игорь Палица
Фото: Юлия Сущенко

Колишній глава Одеської ОДА Ігор Палиця збирається взяти участь у дострокових виборах до Верховної Ради з 23-го округу в Луцьку, які мають призначити у зв'язку зі смертю нардепа Ігоря Єремеєва.

Про це він заявив у вівторок на прес-конференції в Луцьку, пише "Волинь Пост".

"Я на 90 відсотків схиляюся до того, що мені треба піти у Верховну Раду", - сказав він на питання журналістів, чи буде він балотуватися в Луцьку.

На виборах у 2014 році Ігор Палиця пройшов у Верховну Раду за списком партії "Блок Петра Порошенка", але не пішов у парламент, а залишився працювати головою Одеської ОДА.

Палиця, на той момент позафракційний депутат Верховної Ради, був призначений головою Одеської ОДА у травні 2014 року і обіймав цю посаду до травня 2015 року, коли його змінили на Михайла Саакашвілі. Політик вважається близьким до дніпропетровського губернатора і мільярдера Ігоря Коломойського.

Єремеєв виграв вибори у 2014 році, набравши 40,90% голосів виборців 23-го округу. Він помер 13 серпня 2015 року у лікарні Цюриха, не прийшовши до тями після травми голови, отриманої в результаті падіння з коня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram