ГоловнаПолітика

"Народний фронт" зосередиться на реформах, - голова фракції

Партія не висуватиме кандидатів на місцевих виборах

"Народний фронт" зосередиться на реформах, - голова фракції
Максим Бурбак
Фото: www.dyvys.in

Рішення партії "Народний фронт" не висувати своїх кандидатів на місцевих виборах було продиктовано необхідністю зосередитися на проведенні важливих реформ.

Про це заявив голова фракції Максим Бурбак, повідомляє офіційний сайт політсили.

"Ми обговорювали це рішення на політраді партії. Арсеній Петрович сьогодні озвучив наше одноголосне рішення про те, що "Народний фронт" не висуватиме своїх кандидатів на місцевих виборах", - сказав Бурбак.

Він також зазначив, що "НФ" закликає всі демократичні сили: як у парламенті, так і на місцевому рівні, - до взаємного непоборювання. За його словами, головним завданням партії є впровадження актуальних реформ і підвищення рівня життя громадян. Питання участі у місцевих виборах, додав Бурбак, "активно обговорювалося партійними осередками".

"Ми розуміємо, що у нас є важливіші питання, а ті гідні кандидати, які представляють нашу політичну силу на місцях, будуть узгоджені з нашими партнерами і представлятимуть нас в органах влади після виборів", - зазначив Бурбак.

Нагадаємо, раніше Яценюк заявив, що "Народний Фронт" не висуватиме своїх кандидатів на місцеві вибори. Прем'єр також натякнув на об'єднання на цих виборах з партіями "Блок Петра Порошенка" і УДАР.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram