ГоловнаПолітика

Аваков: глава адміністрації Януковича сидить у парламенті й формує образ головного ворога

Міністр вважає це своїм недопрацюванням

Аваков: глава адміністрації Януковича сидить у парламенті й формує образ головного ворога
Фото: 24.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає особистим недопрацюванням те, що чиновники часів Януковича є сьогодні чинними народними депутатами. Зокрема, це стосується екс-глави АП Сергія Льовочкіна.

Про це міністр заявив в інтерв'ю Соні Кошкіній.

"Замість того, щоб сидіти у в'язниці, він (Льовочкін - ред.) сидить у парламенті і знаходить в собі нахабство - через бронь депутатського мандата - атакувати людей, які йому протистоять. Чиє це недопрацювання? Це - недопрацювання тієї системи, суб'єктом якої є і я. Але важливе також сприйняття суспільства. Тому що мільйони людей дивляться телеканал "Інтер" і прислухаються до його маніпуляцій", - зазначив Аваков.

"Це ж очевидно. І таких прикладів безліч. Таким чином вони формують образ головного ворога, загального супротивника. Не в тому справа, що мене зачіпає критика «Інтера», просто важливо, щоб усі розуміли: це - маніпуляція", - додав він, прокоментувавши інформацію про свою можливу відставку.

"У парламенті сидить глава адміністрації Януковича, і вільна преса, просто звикнувши до цього факту, бере факти, які вам підкидає та ж адміністрація Януковича", - розкритикував ЗМІ міністр.

Інформаційну атаку Аваков пов'язує з кримінальною справою щодо компанії Ostchem, що належить співвласникові "Інтера" Дмитрові Фірташу.

Докладніше про це читайте в повній версії інтерв'ю "Аваков: «Я не можу орієнтуватися на чиїсь «хотілки»".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram