ГоловнаПолітика

Нардеп Добродомов створює власну партію

Найближчим часом очікується вихід нардепа з БПП

Нардеп Добродомов створює власну партію
Фото: rbc.ua

Наприкінці червня відбудеться з'їзд нової партії "Народний контроль". Раніше це була громадська організація, яку очолював львівський нардеп-мажоритарник Дмитро Добродомов. Сьогодні партія націлена на участь у місцевих виборах.

Про це йдеться у матеріалі шеф-редактора LB.ua «Кличко - мій друг, але вибори дорожчі?». У розмові з LB.ua сам Добродомов цю інформацію підтвердив: "Ми не будуємо партію лідерського типу. Важливо, щоб ініціатива йшла з регіонів. Сьогодні у нас вже 13 місцевих осередків, вісім із них я вже об'їхав", - повідомив нардеп.

Очевидно, самостійне партійне плавання передбачає прощання з фракцією БПП. "За моїми даними, він зробив це ще позаминулої п'ятниці - написав заяву. Нардеп відповідає: заяву не писав, понад те - навіть з Юрієм Луценком на цю тему ще не розмовляв, зате перераховує претензії, що накопичилися до чинної влади - від правил приватизації до підтримки пана Білоуса на пост глави АМКУ. З переліку випливає - демарш з фракції все ж не за горами", - пише Кошкіна, акцентуючи, що "на виході" "компанію" Добродомову складуть ще мінімум двоє депутатів-мажоритарників.

"Добродомов - ідеальний, як для Банкової, проект "антиСадовий". Не всі ж Андрію Івановичу у БПП голоси відбирати, треба ж і його комусь "потролити". Елементарно - на заході країни. Добродомов для цього підходить ідеально", - також ідеться в тексті.

За інформацією LB.ua, активи Добродомова сьогодні курує заступник голови АП Віталій Ковальчук. Фінансове підживлення, за відомостями окремих джерел, нібито здійснює легендарний "Пупс", патрон "Свободи" Ігор Кривецький.

"Щодо Ковальчука Добродомов зв'язок фактично підтвердив - "так, це - мій друг і ми часто спілкуємося". Щодо Кривецького - категорично заперечив: "Я вже не вперше чую цю плітку, але наполягаю на тому, що це - саме плітка, нічого спільного з дійсністю не має", - наголошується в тексті.

Докладніше про підготовку до місцевих виборів і появу нових облич у передвиборчій кампанії читайте у повній версії тексту Соні Кошкіної «Кличко - мій друг, але вибори дорожчі?»

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram