ГоловнаПолітика

СБУ зайнялася перевіркою листів від імені "Української повстанської армії"

Наливайченко доручив хакерам СБУ знайти джерело поширення

СБУ зайнялася перевіркою листів від імені "Української повстанської армії"
Фото: facebook.com/SecurSerUkraine

Служба безпеки України зайнялася перевіркою листів, у яких відповідальність за вбивства Олега Калашнікова та Олеся Бузини беруть на себе якісь "патріоти з "Української повстанської армії", а самогубства Михайла Чечетова, Олександра Пеклушенка та Станіслава Мельника названо ліквідацією.

Про це повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська, пише УНІАН.

"Голова Служби безпеки доручив кращим фахівцям СБУ у сфері боротьби з кіберзлочинністю та захисту інформації перевірити повідомлення, які сьогодні надходять на адресу політиків і політологів від нібито Української повстанської армії", - сказала вона.

Фото: opposition.org.ua

Раніше сьогодні радник глави МВС, нардеп Антон Геращенко заявив, що обговорювана у фейсбуці версія про причетність якоїсь "Української повстанської армії" до останніх вбивств не має під собою підстав. "Щоразу, коли відбуваються резонансні вбивства із політичним забарвленням, на світ божий вилазять різні психічно неврівноважені особистості із синдромом манії величі. Або такі людські трагедії використовуються спецслужбами для розгону інформаційних хвиль у своїх інтересах", - пояснив він.

Нагадаємо, що Верховна Рада нещодавно визнала Українську повстанську армію учасником боротьби за незалежність України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram