ГоловнаПолітика

Солдат загинув, ще чотирьох поранено на Донбасі

Бійці виконували спецзавдання

Солдат загинув, ще чотирьох поранено на Донбасі
Прострелянная каска одного из бойцов бригады
Фото: Предоставлено волонтерами

Під час виконання спеціального завдання з виявлення та блокування незаконних збройних формувань сили АТО втратили в середу одного українського військовослужбовця, який пішов з життя від отриманих поранень.

Ще чотирьох поранених доставили в медичні установи, повідомляє прес-центр антитерористичної операції у зведеннях станом на 18:00.

Залишається складною ситуація в районі траси Бахмутка. Більшість з 15 обстрілів, які здійснили протягом дня бойовики, було зосереджено на блокпостах, опорних та наглядових пунктах, які дислокуються в цьому районі. Бандити вели вогонь з мінометів та артилерії. Сили АТО завдавали вогневі удари у відповідь, придушували вогневі точки бойовиків.

"Двічі було обстріляно захисників Донецького аеропорту. Наші воїни вогнем у відповідь змусили нападників відступити. Ми вжили додаткових заходів для посилення оборони цього стратегічного об'єкта", - сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що бойовики двічі обстріляли з артилерії Гранітне, з мінометів - Кримське. Інформації про постраждалих мирних жителів немає.

На півдні зони АТО обстановка стабільна. Вживаються заходи для знищення диверсійних груп противника.

Нагадаємо, в РНБО раніше повідомили, що у вівторок загинув один військовослужбовець, п'ятеро отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram