ГоловнаПолітика

Терористи об'єднують загони в одну "армію"

ДНР і ЛНР оголосили про створення "збройних сил Новоросії"

Терористи об'єднують загони в одну "армію"
Фото: Предоставлено автором

Терористичні організації ДНР і ЛНР оголосили про створення "об'єднаних збройних сил Новоросії". Відповідний документ розміщено на сайті прес-центру ДНР.

Згідно з опублікованим документом, об'єднана армія потрібна терористам, щоб утримувати захоплені території, а також для переходу у наступ на позиції українських силовиків.

"Беручи до уваги екстрену необхідність створення об'єднаних збройних сил Новоросії, що дозволяють вирішувати завдання як оборони республік ДНР і ЛНР, так і подальшого наступу, ми, командири добровольчих військових формувань народних республік, прийняли рішення про створення об'єднаних збройних сил Новоросії", - повідомляється на сайті .

Головнокомандувачем "збройними силами Новоросії" призначено якогось Івана Корсуня.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада України у закритому режимі ухвалила закон про особливий статус захоплених терористами територій.

277 народних депутатів підтримали закон "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей". 287 депутатів підтримали рішення про амністію для тих бойовиків, хто "не здійснював важких злочинів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram