ГоловнаПолітика

Гіркін готовий здати Антрацит

У штабі АТО заявили, що терористи в паніці

Гіркін готовий здати Антрацит
Фото: slovoidilo.ua

Ватажок бойовиків Ігор Гіркін ("Стрєлок") висунув ультиматум Росії, що якщо не отримає допомоги, здасть силам АТО місто Антрацит.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у "Фейсбуці".

"Як стало відомо з достовірних джерел, керівник бандитського угруповання "Стрєлок" поставив ультиматум керівництву східної держави - якщо не буде надано допомогу, то він змушений буде відступити від міста Антрацит. А також погрожує своїм замовникам втечею з України", - зазначено в повідомленні.

Зазначається, що за ніч сили АТО продовжували наступальні дії, спрямовані на звуження кільця навколо Донецька.

"Було завдано ряд вогневих ударів по опорних пунктах противника. Внаслідок цього знищено велику кількість техніки і живої сили терористів. У рядах терористів панує паніка і хаос. Знову спостерігаються масові випадки дезертирства", - повідомляє прес-центр АТО.

При цьому підкреслюється, що, за даними розвідки, керівництво Росії дало вказівки спецпідрозділам ФСБ про знищення керівників "ЛНР" і "ДНР".

Разом з тим, за ніч тривали обстріли позицій сил АТО. Так, з мінометів і гармат було обстріляно позиції поблизу населених пунктів Макарове, Нижня Вільхівка, Городище, Мар'їнка, Трудовська. Тривав артилерійсько-мінометний обстріл позицій сил АТО з території РФ - у районі населених пунктів Іллінка, Міусинськ, Петровське.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram