ГоловнаПолітика

Кузьмін зізнався, що нічого у нього на Тимошенко не було

Фактів корупції в діях екс-прем'єра виявлено не було. Таку заяву в ефірі "Шустер лайв" у п'ятницю ввечері зробив колишній перший заступник генпрокурора України, а тепер - кандидатув президенти Ренат Кузьмін.

Як відомо, колишня влада інкримінувала Тимошенко нібито численні факти корупції, в результаті чого вона отримала семирічний тюремний вирок. Сам Кузьмін вважався головним куратором всіх справ проти Тимошенко.

"Стосовно вас дійсно було порушено дуже багато справ. Їх дійсно було дуже багато - 24. І справа, яку розслідували підлеглі мені слідчі. Це справа відома - про газові контракти. У цій справі фактів отримання вами, екс-прем'єр-міністром, грошей або інших матеріальних цінностей, або корупційних дій виявлено не було", - сказав Кузьмін.

"Ви знайшли у моїй діяльності як прем'єр-міністра хоча б один факт корупції? Дайте відповідь ''так'' чи ''ні'' ?", - уточнила Юлія Тимошенко.

"Корупції - ні", - повторив Кузьмін.

Разом з тим, він поскаржився, що його колишні підлеглі - слідчі, які розслідували справи проти Тимошенко, зараз звільнені "і піддаються репресіям". Причина тому - нібито написані Тимошенко 25 скарг. У відповідь на це екс-прем'єр обіцяла скарги відкликати. "Я вмію прощати людську слабкість", - сказала вона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram