ГоловнаПолітика

Нардеп Дубовой подав до суду на екс-губернатора Одеської області

Віталій Немировський поклав на Дубового відповідальність за трагедію 2 травня

Нардеп Дубовой подав до суду на екс-губернатора Одеської області
Александр Дубовой
Фото: Макс Левин

Депутат Верховної Ради від "Батьківщини" Олександр Дубовой подав до суду на колишнього губернатора Одеської області Віталія Немировського.

Позовна заява Дубового, текст якої має LB.ua, подано до Подільського райсуду Києва 7 травня.

У ньому Дубовой просить визнати недостовірною інформацію, поширену Немировським в ефірі телеканалу "1 +1". Позов стосується слів Немировського у відповідь на питання журналіста, хто головний організатор подій 2 травня в Одесі. Немировський заявив наступне: "Народний депутат України, фракція "Батьківщина", Дубовой Олександр Федорович. Людина, яка планомірно вела, з моєї точки зору, підривну діяльність: міліція саботувала роботу з сепаратизму, Служба безпеки України знала про те, що у будівлі знаходиться зброя, знала про те, що там давно вже все заготовлено, знала про те, що там перебувають невідомі речовини, там багато людей. Це все креатура Олександра Федоровича Дубового".

Дубовой також вимагає визнати недостовірними такі слова кореспондента телеканалу: ...екс-керівник Одеської області назвав пана Дубового, цитую дослівно,"смотрящим". Він же підкупив місцевих силовиків, внаслідок чого й не було на них впливу з боку керівництва області. Всі дії з дестабілізації ситуації в регіоні спрямовані на зрив президентських виборів".

Нардеп вимагає, щоб суд зобов'язав Немировського спростувати свої слова в ефірі телеканалу "1+1".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram