ГоловнаПолітика

Тігіпка в Одесі закидали яйцями, Царьова заблокували в готелі

Кандидати прибули в місто для участі у святкуваннях з нагоди 70-річчя визволення Одеси від фашистських загарбників

Тігіпка в Одесі закидали яйцями, Царьова заблокували в готелі
Фото: Катя Куницкая

У четвер, 10 квітня, в Одесі під час прес-конференції кандидата в президенти України Сергія Тігіпка закидали яйцями.

Інцидент стався в холі бізнес-центру на пр. Шевченка, куди кандидат у президенти прибув для проведення прес-конференції.

Активісти одеського Євромайдану закидали кандидата в президенти яйцями, а також назвали його "путінською повією" і попросили "валити з Одеси", повідомляє "Взгляд из Одессы".

Мітингувальники звинуватили Тігіпка в тому, що "на його руках кров загиблих активістів Майдану", тому що він голосував за закони, які призвели до ескалації насильства на Майдані Незалежності в Києві.

Зазначимо, після завершення прес-конференції кандидат у президенти не вийшов через парадні двері, а вирішив піти через підвал.

Водночас активісти одеського майдану зірвали участь кандидата в президенти України Олега Царьова у марші проросійськи налаштованих антимайданівців від оперного театру до Куликового поля.

Сам Олег Царьов написав у своєму Facebook, що в Одесі люди заблокували його в готелі.

"Зараз мій готель "Промінада" на вулиці Фонтанська дорога, 143 оточений сотнею озброєних і агресивних бойовиків. Моя команда фактично заблокована", - пише Царьов.

"Поки екстремісти готуються до штурму, вимагають мого виходу для розправи, я готуюся до прес-конференції. До готелю йдуть наші прихильники. Упевнений у нашій перемозі", - написав він.

Царьов також написав, що приїхав до Одеси на запрошення городян, "щоб відсвяткувати 70-річчя визволення цього класного міста".

Нагадаємо, в середу, 9 квітня, в Миколаєві кандидата в президенти Олега Царьова побили і закидали яйцями. Також нагадаємо, в понеділок, 7 квітня, політрада Партії регіонів виключила кандидатів у президенти-самовисуванців Сергія Тігіпка, Царьова і Юрія Бойка з лав партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram