ГоловнаПолітика

"Батьківщина" відмовилася від ідеї перенесення президентських виборів під тиском Заходу, - Доній

Немає виборів - немає грошей

"Батьківщина" відмовилася від ідеї перенесення президентських виборів під тиском Заходу, - Доній
Фото: Макс Левин

Нардеп Олесь Доній пояснив, чому фракція "Батьківщина" відмовилася від ідеї перенесення виборів президента на грудень.

Нагадаємо, вибори мають відбутися 25 травня, але на початку тижня із табору фракції раптом почали надходити сигнали про можливість їх перенесення. А нардеп-"регіонал" Мураєв навіть зареєстрував законопроект про перенесення виборів на 7 грудня.

"У кулуарах ширилася інформація, що "Батьківщина" дійсно не зацікавлена у виборах у травні. А через те, що багато майданівців це не сприйняли, постанову реєстрував "регіонал", а не хтось із коаліції. Але Захід, дізнавшись про ці ігри, натиснув. Було сказано, що в такому разі не буде фіндопомоги. І питання розв'язалося саме.

Але зверніть увагу: досі ніхто не висунувся кандидатом у президенти. А зараз уже нова ідея - щоб улаштувати парламентські вибори восени-взимку", - зазначив Доній.

Інтерв'ю з політиком, в якому він розповідає про підготовку Росії до війни, про нещодавню бійку зі "свободівцями" і шкурну позицію Олега Тягнибока, про формування коаліції з учорашніми "регіоналами", про те, як несамовита Ірена Карпа вивозила майданівців з оточеного Будинку офіцерів, читайте на LB.ua нижче за посиланням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram