ГоловнаПолітика

Пенітенціарна служба розпочала перевірку Лук'янівського СІЗО

23 серпня інспекторам необхідно надати матеріали перевірки.

Пенітенціарна служба розпочала перевірку Лук'янівського СІЗО
Фото: liga.net

Управління Державної пенітенціарної служби в Києві та Київській області в середу розпочало перевірку Київського слідчого ізолятору №13 (Лук'янівський СІЗО).

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Пенітенціарної служби.

За даними відомства, протягом 3 днів перевірять організаційно-аналітичну роботу і діловодство, організацію режиму й охорони ув'язнених і засуджених, роботу відділу контролю за виконанням судових рішень, соціально-психологічну роботу.

Окрім того, перевірять медико-санітарне та комунально-побутове забезпечення, фінансово-господарську діяльність, інженерне забезпечення, роботу з кадрами, оперативну роботу й інші напрямки діяльності СІЗО.

До 23 серпня інспекторам необхідно буде надати в Управління матеріали перевірки та пропозиції про поліпшення діяльності СІЗО.

Перевірку

здійснюють 34 фахівці на чолі з виконувачем обов'язків начальника Управління пенітенціарної служби в Києві та Київській області Ігорем Шейкіним.

Нагадаємо, 13 липня прокуратура Києва заявила про усунення переповненості Київського слідчого ізолятора №13 (Лук'янівського СІЗО).

Раніше начальник СІЗО Павло Голубовський заявив, що

ставлення персоналу Київського (Лук'янівського) СІЗО до підслідних значно покращало після того, як журналісти випустили фільм "Лук'янівка. Тюрма №1".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram