ГоловнаПолітика

ПР роздає закуплені за кошти бюджету ТБ-тюнери

КВУ вимагає від влади заборонити партіям піаритися державним коштом.

ПР роздає закуплені за кошти бюджету ТБ-тюнери
Фото: tsn.ua

Представники Партії регіонів вручають пенсіонерам тюнери для цифрового телебачення, які належать їм безкоштовно в рамках державної програми.

Про це повідомили в Донецькій обласній організації Комітету виборців України

Наголошено, що 24 липня 2012 року в комунальній газеті "Вечірня Макіївка" вийшла публікація під назвою "Цифра" стукає в будинки завдяки Партії регіонів". У публікації повідомлено про те, що в Макіївці представники Кіровської районної організації Партії регіонів вручили двом громадянам похилого віку тюнери для цифрового телебачення і під'єднали їх до телевізорів.

Керівник апарату Кіровської районної організації Партії регіонів Юлія Уряднікова у своєму коментарі комунальній газеті зазначила, що "реакція людей, які стали учасниками цієї програми, свідчить про віру народу" у свого президента. Телеканал "ЮНІОН" також показав сюжет про цю акцію місцевих регіоналів. У ньому повідомлялося, що Партія регіонів найближчим часом вручить телевізійні тюнери ще п'ятьом жителям Кіровського району Макіївки.

Нагадаємо, що в Україні реалізують державну програму із забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення.

Громадські спостерігачі КВУ зателефонували до громадської приймальні Партії регіонів у Макіївці. Представники громадської приймальні цієї політичної сили повідомили, що для отримання безкоштовних тюнерів громадянам пільгових категорій необхідно звернутися в територіальні управління праці та соціального захисту. Після отримання тюнера громадяни можуть подати у громадську приймальну Партії регіонів заявку на безкоштовне налаштування обладнання за місцем проживання.

"Враховуючи, що передвиборні акції окремої політичної сили тісно пов'язані з урядовими заходами, громадські спостерігачі вимагають від влади публічно заявити про неприпустимість використання державних програм із політичною метою", - заявили в КВУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram