ГоловнаПолітика

ПР: бійки в парламенті - це ознака демократії

Бійка мала мобілізувати електорат опозиції.

ПР: бійки в парламенті - це ознака демократії
Фото: Макс Левин

Народний депутат України, член фракції Партії регіонів Олег Надоша вважає, що бійки в парламенті - це ознака демократії.

Про це він заявив в понеділок у вечірньому ефірі кременчуцької ТК "Візит" в програмі "Громадська приймальня з народним депутатом".

За його словами, остання бійка в парламенті спалахнула навколо "мовного питання" і мала мобілізувати електорат опозиції.

"Я вважаю, що це зроблено для того, щоб мобілізувати свій електорат. Люди, які вважають, що вони хвилюються про українську мову - зберуться навколо опозиції, яка її захищає. А хто проти - то, видно, прихильники Партії регіонів. Мобілізуються електоральні поля", - сказав депутат.

Проте депутат зазначив, що зала парламенту не розрахована на бійки.

"Але в цьому випадку, це показує, що ми маємо демократичний устрій у країні. Ви уявляєте таку бійку в парламенті Білорусі чи Росії? Це приклад демократії. Маємо те, що маємо", - сказав Надоша.

Нагадаємо, 24 травня розгляду законопроекту про засади мовної політики в ВР не відбулося. У Верховній Раді сталася бійка представників фракції Партії регіонів з депутатами від "БЮТ-Батьківщини" і НУ-НС, які протестували проти мовного закону "регіоналів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram