ГоловнаПолітика

Януковича хвилює тональність Європи

Але пропонує трохи почекати.

Януковича хвилює тональність Європи
Фото: Макс Левин

Президент Віктор Янукович заявляє, що готовий дати відповідь на звинувачення Європи.

Про це він заявив в телеінтерв'ю журналісту Віталію Коротичу на Першому національному телеканалі.

"На високому рівні, я маю на увазі останні заяви, що звучали з країн Європейського Союзу, лунають звинувачення. Безумовно, ми готові дати на них відповідь, але коли ця відповідь буде, ми залишаємо це слово за собою", - заявив глава держави.

"Треба, як кажуть, трошки розібратися, розставити всі крапки над" і " і тоді, можливо, все стане зрозуміло", - додав В. Янукович.

"Тональність, та, яка є сьогодні є з боку Європи, безумовно, нас хвилює, але ми ведемо цей діалог і дивимося, як мовиться, в очі. Нам немає чого ховати чи приховувати. Політика робить свою справу на всіх рівнях", - уточнив Янукович.

"Ми не втратили відносини з жодною європейською країною. Ні з однією. І прийде час, і це буде дуже скоро, я в цьому переконаний, все стане на свої місця", - зазначив Президент.

"Коли йдеться про демократію, то я, перш за все, розумію, що це політична культура, це можливість, я сказав би мистецтво керувати своїми емоціями, і поспішати тут в жодному разі не можна. Повинна бути витримка і терпіння", - підсумував він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram