ГоловнаПолітика

Убито відомого дніпропетровського бізнесмена Геннадія Аксельрода

Сьогодні, 14 квітня, близько 17:00 у Дніпропетровську на вул. Гоголя застрелили відомого дніпропетровського бізнесмена Геннадія Аксельрода.

Убито відомого дніпропетровського бізнесмена Геннадія Аксельрода
Геннадий Аксельрод
Фото: 9-channel.com

Про це ІА "МІСТ-ДНІПРО" повідомили в прес-службі ГУ МВС України в Дніпропетровській області.

На місце події виїхали співробітники міліції міста. Подробиць події наразі не розголошують.

За словами очевидців, бізнесмена розстріляли впритул через лобове скло, після цього відчинили дверцята і зробили контрольний постріл у голову.

Начальник центру зв'язків із громадськістю Дніпропетровського обласного управління МВС Олексій Щербатов підтвердив "РБК-Україна" факт убивства Аксельрода. "Ми підтверджуємо факт убивства... близько 17:00. Зафіксовано три вогнепальні поранення", - сказав Щербатов.

Зараз на місці працює слідча група на чолі з начальником обласного управління МВС Віктором Бабенком. Порушено кримінальну справу за ст. 115 КК "умисне вбивство".

Фото з місця злочину
Фото: zovzakona.org
Фото з місця злочину

Нагадаємо, що в червні 2010 року на життя Геннадія Аксельрода вже було скоєно замах. Тоді невідомі замінували столик, за яким сиділи бізнесмени Геннадій Корбан і Геннадій Аксельрод.

Геннадій Аксельрод вів девелоперський бізнес (віце-президент промислово-фінансової групи "Спарта"), а також був товаришем Геннадія Корбана, який довго тісно співпрацював з групою компаній "Приват" Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram