ГоловнаСвіт

У Чикаго відкрили стрілянину по похоронній процесії, поранено 14 осіб

Напад стався на похороні чоловіка, якого застрелили тиждень тому. 

Фото: chicagotribune.com

У Чикаго 14 осіб поранили під час стрілянини біля похоронного бюро. Одну особу допитали, ще декількох розшукують, пише AP.

Перший заступник суперінтенданта Ерік Картер повідомив, що по людях, які прийшли на похорон, стріляли з авто, яке проїжджало повз. При цьому декілька осіб відкрили вогонь у відповідь.

Авто нападників розбилося, вони вистрибнули з нього і розбіглися. У вівторок увечері поліція допитала одну особу, однак арештів не було.

Фото: chicagotribune.com

Фото: chicagotribune.com

Фото: chicagotribune.com

Фото: chicagotribune.com

Фото: chicagotribune.com

Працівник пожежної охорони був госпіталізований з тяжкими пораненнями. Також постраждали чотири жінки віком від 25 до 38 років. Інші поранені - 40-річний чоловік, якому стріляли в груди, руку та передпліччя, два чоловіки 32 та 22 років - у них поранення рук.

Поліція повідомила, що стрілянина відбулася на похоронах чоловіка, якого застрелили минулого тижня. 

"Коли людина береться за рушницю, ми потерпаємо як місто. Так не може бути. Занадто багато зброї на наших вулицях і в руках людей, які ніколи не повинні володіти нею. Ці особи нестимуть відповідальність", - прокоментувала подію мер Чикаго Лорі Лайтфут.

Фото: chicagotribune.com

Нагадаємо, що 20 липня у бізнес-кварталі Вашингтона відбулася стрілянина, в результаті якої загинула одна людина, були поранені ще вісім. 

Троє озброєних чоловіків розстріляли групу людей на вулиці й утекли з місця злочину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram