ГоловнаСвіт

У Росії 14-річна дівчинка, яка написала Путіну листа, наклала на себе руки

Чи дійшов її лист до президента Росії - невідомо.

У Росії 14-річна дівчинка, яка написала Путіну листа, наклала на себе руки
Фото: Частный Корреспондент

У місті Сафоново Смоленської області Росії наклала на себе руки 14-річна дівчинка, яка напередодні написала листа Володимиру Путіну, в якому поскаржилася на низьку зарплату своєї мами, яка працює санітаркою.

За даними "Смоленской народной газеты", дівчинка також скаржилася на цькування в школі. Вона була інвалідом на зір, однокласники дражнили її "циклопом". На її сторінці в соціальній мережі незадовго до загибелі з'явився статус: "Чому ви всі такі злі?".

Повідомляється, що після того, як дочка написала листа на ім'я Володимира Путіна і надіслала його на адресу адміністрації президента, її мати викликали до керівництва і "вилаяли". Як пише газета, "найімовірніше, це і стало для дитини великим ударом".

За непідтвердженою інформацією, біля загиблої була знайдена передсмертна записка, в якій вона просить у своїй смерті нікого не звинувачувати. Чи дійшов її лист до президента Росії - невідомо.

За фактом доведення до самогубства слідчими органами було порушено кримінальну справу. Крім того, додаткову перевірку проводять органи юстиції, які вивчать всі обставини події, а також з'ясують причини і умови, за яких дівчинка зробила настільки фатальний крок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram