ГоловнаСвіт

Смертниця підірвала себе в столиці Чечні

Поліцейські та цивільні особи під час цього не постраждали.

Смертниця підірвала себе в столиці Чечні
Фото: Илья Варламов

Молода дівчина підірвала себе біля КПП поліції в столиці Чечні Грозному. Поліцейські та цивільні особи під час цього не постраждали, передає Интерфакс.

"У суботу ввечері на околиці Грозного невідома молода жінка вчинила самопідрив", - повідомив журналістам тимчасовий виконувач обов'язків міністра внутрішніх справ МВС Чечні Апті Алаудін.

За його словами, близько 16:00 у суботу дівчина наблизилася до федерального посту поліції номер 21, розташованого на околиці Старопромисловського району Грозного". Помітивши її неадекватну поведінку, правоохоронці, що несли службу на посту, попросили зупинитися та пред'явити документи.

"Не виконуючи цієї вимоги, жінка кинулася до посту, у цей момент поліцейські помітили на ній саморобний вибуховий пристрій. Тієї миті був проведений попереджувальний постріл, - зазначив Алаудін. - Дівчина вчинила самопідрив".

За його словами, жертв і постраждалих немає у зв'язку з тим, що вдалося не підпустити злочинницю до співробітників поліції.

Вживають заходів щодо встановлення її особи та пошуку можливих спільників. Інцидент не вплинув на ситуацію в місті. Транспорт, торгові організації працюють у звичайному режимі.

Тим часом, інформоване джерело повідомило "Інтерфаксу", що смертниця, котра підірвала себе в Грозному, - не уродженка Чечні.

За словами іншого джерела, терористка, за попередніми даними, була уродженкою Дагестану.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram