ГоловнаСвіт

Підліток з Нью-Джерсі вбив свою сім'ю і друга на Новий рік, - ЗМІ

Підозрюваний постане перед судом у вівторок.

Підліток з Нью-Джерсі вбив свою сім'ю і друга на Новий рік, - ЗМІ
Архивное фото

У США 16-річного підлітка звинуватили у вбивстві власних батьків, сестри і друга сім'ї в новорічну ніч у місті Лонг-Бранч в штаті Нью-Джерсі.

Про це повідомляє російська служба Бі-бі-сі.

Офіційно влада штату не називає ім'я обвинуваченого, однак сусіди стверджують, що це Скотт Кологі. Також є інформація про те, що у хлопця аутизм і через це він не ходив у школу.

Повідомлення про стрілянину в будинку, розташованому приблизно за 50 км від Нью-Йорка, надійшли в поліцію у новорічну ніч, о 23:43 за місцевим часом у неділю.

Прибувши на місце, поліція виявила тіла 44-річного Стівена Кологі, 42-річної Лінди Кологі, 18-річної Бріттані Кологі і 70-річної Мері Шульц. Місцева влада, повідомила лише, що стрілянина велася з легально придбаної зброї. Про мотиви стрільця наразі нічого не повідомляється.

Як очікується, підозрюваний постане перед судом у вівторок: йому висунуть звинувачення у вбивстві чотирьох осіб і зберіганні зброї.

Крім убитих, в будинку перебували також дід підлітка і його старший брат, вони в результаті стрілянини не постраждали, повідомив прокурор округу Монмут Крістофер Граміччоні. Він також зазначив, що раніше у цій сім'ї не спостерігалося жодних випадків насильства.

Нагадаємо, в Каліфорнії чоловік розстріляв колег, а потім застрелився.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram