ГоловнаСвіт

Американська співачка звинуватила соратника Трампа в домаганнях

Екс-менеджера передвиборної кампанії Трампа вважають кандидатом на посаду співробітника апарату АП.

Американська співачка звинуватила соратника Трампа в домаганнях
Кори Левандовски
Фото: EPA/UPG

Американська співачка Джой Вілла звинуватила одного з колишніх менеджерів передвиборної кампанії Дональда Трампа Корі Левандовскі (Corey Lewandowski) в сексуальних домаганнях.

Про це повідомляє Politico

За словами співачки, інцидент стався під час закритої вечірки в листопаді, в готелі Trump International Hotel, який належить Трампу. Вілла стверджує, що зі співробітником передвиборного штабу Трампа там її познайомив спільний друг.

За її словами, Левандовскі чіплявся до неї після того, як вони позували для спільної фотографії. "Ми сфотографувалися, відразу опісля цього він дуже сильно вдарив мене по сідницях. Це було абсолютно принизливо, мене це шокувало", - розповіла вона. Вона попередила Левандовскі, що публічно звинуватить його в домаганнях, але він розсміявся і вдарив її ще раз.

Вілла розповіла, що хотіла пред'явити Левандовскі звинувачення в домаганні, але його дії можуть кваліфікувати як сексуальне насильство. Поліція веде розслідування інциденту. У 2016 році журналіст видання Breitbart Мішель Філдс звинуватила Левандовскі в тому, що він схопив її за руку під час заходу в рамках передвиборної кампанії Трампа.

Левандовскі на запити Politico про коментарі не відповів. Видання зазначає, що раніше цього тижня чоловік був присутній на зустрічі з Трампом у Білому домі і що його вважають кандидатом на посаду співробітника апарату адміністрації президента. Це робить Левандовскі "мішенню для політичних супротивників, що намагаються не дозволити йому добитися позиції в Білому домі, до якої він давно прагнув", - зазначає Politico.

Нагадаємо, раніше в грудні п'ятеро американських сенаторів закликали Трампа піти у відставку на тлі скандалу зі звинуваченнями в сексуальних домоганнях. Згодом Трамп заявив, що не знає жінок, які звинувачують його в домаганнях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram