ГоловнаСвіт

Путін: у Трампа є серйозні досягнення

На думку президента РФ, Трамп хотів би поліпшити відносини з РФ, але не може.

Путін: у Трампа є серйозні досягнення
Фото: EPA/UPG

У президента США Дональда Трампа за рік перебування при владі є "серйозні досягнення".

Про це президент РФ Володимир Путін заявив під час прес-конференції, відповідаючи на запитання журналіста ABC про досягнення Трампа та контакти адміністрації американського президента з Росією.

При цьому, за словами Путіна, сам він оцінювати не буде Трампа, "нехай самі американці й оцінюють". Однак він наголосив, що ринки зросли, отже, інвестори довіряють Трампу.

Крім того, за словами Путіна, Трамп, можливо, хотів би поліпшити відносини з Росією, але не може "через відомі обмеження".

Говорячи про зв'язки російської влади з прихильниками Трампа напередодні виборів, Путін заявив: "Це все придумано". За його словами, за цим стоять опоненти нинішнього голови Білого дому.

Нагадаємо, на початку грудня Трамп вимагав від сенаторів припинити розслідування "російської справи".

На цей момент у Конгресі США триває незалежне розслідування з приводу втручання Росії у вибори президента США. У ньому, як вважають у Вашингтоні, були задіяні російські хакери, а також члени передвиборного штабу Трампа, які мали певні контакти з російськими чиновниками та бізнесменами.

Паралельно кримінальну справу про втручання Росії у вибори президента США розслідує команда спецпрокурора Роберта Мюллера.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram