ГоловнаСвіт

Віце-президента телеканалу CBS звільнили через слова про жертв стрілянини в Лас-Вегасі

Представник керівництва телеканалу заявила, що їй не шкода загиблих "республіканських зброярів".

Віце-президента телеканалу CBS звільнили через слова про жертв стрілянини в Лас-Вегасі
Фото: EPA/UPG

Телеканал CBS звільнив віце-президента Хейлі Гефтман-Голд, яка, коментуючи загибель десятків людей унаслідок стрілянини в Лас-Вегасі, заявила, що їй не шкода загиблих "республіканських зброярів".

Про це пише The Washington Post.

Гефтман-Голд у своїх коментарях, які пізніше були видалені, заявила, що не сподівається на прийняття законів, які обмежують продаж зброї, і звинуватила в цьому прихильників Республіканської партії, які блокують ці ініціативи.

У коментарі WP телеканал CBS повідомив, що заяви жінки були "абсолютно неприйнятні" і що її звільнено.

Нагадаємо, в результаті стрілянини на фестивалі кантрі-музики в центрі Лас-Вегаса загинули 59 людей, більш ніж 500 отримали поранення. Ця атака виявилася найбільш смертоносним інцидентом такого типу у США.

Атаку влаштував 64-річний Стівен Педдок. Він стріляв з 32-го поверху розважального комплексу Mandalay Bay, а потім наклав на себе руки.

Пізніше з'ясувалося, що батько Педдока був одним із найнебезпечніших злочинців у США в 1960-х і 1970-х роках. За даними поліції, він також страждав на психічне захворювання.

Терористичне угруповання "Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за атаку, однак у ФБР відкидають зв'язок між Педдоком і джихадистами.

У США було оголошено п'ятиденний траур через стрілянину в Лас-Вегасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram