ГоловнаСвіт

Лікарі дають американському сенаторові Маккейну "дуже невтішний прогноз" через рак

Політик вдячний за те, що прожив "чудове життя". 

Лікарі дають американському сенаторові Маккейну "дуже невтішний прогноз" через рак
Джон Маккейн
Фото: http://lenta.ru

Американський сенатор-республіканець  Джон Маккейн, який бореться з пухлиною мозку, заявив, що лікарі дають йому дуже невтішний прогноз.

Про це повідомляє Аssociated Рress.

За словами Маккейна, у нього є "іноді почуття страху того, що станеться", але він вдячний за те, що прожив "чудове життя".

Політик розповів, що протягом останнього часу часто думає про свого колегу з Сенату Едварда Мур Кеннеді, який помер від того ж типу раку, що був діагностований у Маккейна. Він зазначає, що Кеннеді продовжував працювати, незважаючи на діагноз і "ніколи не здавався, тому що він любив свою справу".

Нагадаємо, у липні 81-річний Джон Маккейн переніс операцію з видалення пухлини на головному мозку, яка пізніше була визнана формою гліобластоми.

Раніше сенатор заявляв, що сподівається перемогти хворобу і жити якомога довше, однак розуміє, що "кожне життя має закінчуватися так чи інакше".

Сенатор від Арізони з 1987 року, на виборах президента США 2008 року він був кандидатом від Республіканської партії і програв Бараку Обамі.

Маккейн провів п'ять з половиною років у в'єтнамському полоні, де зазнав тортур. Був звільнений 1973 року, після підписання Паризьких мирних угод.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram