ГоловнаСвіт

Трамп звинуватив Обаму в організації витоку даних у ЗМІ

Президент США не надав жодних доказів провини Обами.

Трамп звинуватив Обаму в організації витоку даних у ЗМІ
Трамп, Обама
Фото: EPA/UPG

Діючий президент США Дональд Трамп звинуватив екс-президента Барака Обаму в організації витоку даних у засоби масової інформації.

Про це він заявив в інтерв'ю Fox News, відповідаючи також на питання, чи вважає він Обаму відповідальним за масові протести проти Республіканської партії цього місяця, повідомляє CNN.

"Ні, я думаю, що президент Обама стоїть за цим, тому що його люди точно стоять за цим. І деякі витоки, які ймовірно виходять із цієї групи, дійсно серйозні, тому що це дуже погано з погляду національної безпеки. Але я також розумію, що це політика. З точки зору того, що він стоїть за цими речами, це політика. І це, ймовірно, триватиме", - підкреслив Трамп.

При цьому Трамп не надав жодних доказів сказаного.

Раніше голова Білого дому Дональд Трамп розкритикував ФБР за те, що бюро не перешкоджає витоку в ЗМІ секретних розвідувальних даних, очевидно, про зв'язки оточення президента з російським урядом.

Гнівний пост Трампа з'явився після публікації на сайті CNN про те, що керівництво ФБР відмовило голові адміністрації Білого дому у спростуванні публікацій про зв'язки колишнього радника президента Майкла Флінна з росіянами і про обговорення перспектив скасування санкцій проти Росії.

Нагадаємо, що раніше в лютому Трамп відмовився від традиційної вечері з пресою. Президент США вперше з 1981 року пропустив цей захід.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram