ГоловнаСвіт

Трамп звинуватив ЗМІ в заангажованості

Мільярдер звинуватив ЗМІ в незаконному запису його розмови про домагання жінок.

Трамп звинуватив ЗМІ в заангажованості
Дональд Трамп
Фото: EPA/UPG

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп вважає, що американські ЗМІ й опитування громадської думки налаштовані проти нього, висвітлюючи 93% негативних інформаційних повідомлень.

Про це він заявив в інтерв'ю Fox News.

"Я думаю, що 93% повідомлень ЗМІ про мене подають - негативних. Навіть якщо це позитивні історії, вони завжди знайдуть спосіб зробити їх негативними", - зауважив Трамп.

За його словами, "тепер незалежно від того, що ви робите, це не має ніякого значення".

Трамп також заявив, що NBC здійснила незаконні дії, записуючи в 2005 році його тепер сумно відому розмову про жінок з телеведучим Біллі Бушем, який став причиною секс-скандалу.

"Тоді мікрофона не повинно було бути. Це не означає, що я шукаю виправдання для себе. Але і розмова мала приватний характер, і це було безсумнівно незаконно", - зазначив Трамп.

При цьому республіканський кандидат не сказав, чи буде він вживати заходів проти каналу, сказавши лише: "Ви побачите. Ви побачите".

Нагадаємо, 7 жовтня The Washington Post опублікувала відео 2005 року, де Трамп непристойними висловлюваннями розповідає про свої сексуальні походеньки. Після цього кілька жінок у бесідах з різними виданнями звинуватили Трампа в домаганнях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram