ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Заступник міністра Чечні з друку запустив флешмоб "Кадиров - гордість Росії"

У Чечні впевнені, що інформаційна атака проти Кадирова спрямована також проти Путіна.

Заступник міністра з національної політики, зовнішніх зв'язків, друку та інформації Лема Гудаєв запустив у соцмережах флешмоб Рамзан "Кадиров - гордість Росії".

У своєму Instagram він від імені журналістської спільноти і громадських працівників регіону попросив підтримати акцію.

ВНИМАНИЕ! ВСЕМ! ВАЖНО! РЕПОСТ! ЭТИМ ПОСТОМ МЫ, журналистское сообщество и представители общественных организаций Чеченской Республики, ОФИЦИАЛЬНО запускаем в социальные сети флешмоб "Р. КАДЫРОВ - ГОРДОСТЬ РОССИИ!". ЭТОЙ АКЦИЕЙ МЫ НАДЕЕМСЯ сплотить все здоровые силы РОССИЙСКОГО ОБЩЕСТВА вокруг имени Героя России, Главы ЧР Р.А. Кадырова и выступить единым фронтом против информационной агрессии представителей "внесистемной оппозиции", которые развернули вокруг его имени полномасштабную информационную войну. МЫ ПОНИМАЕМ, что эти информационные атаки направлены не только в адрес ГЛАВЫ ЧР, но и в адрес руководства НАШЕГО ГОСУДАРСТВА И НАЦИОНАЛЬНОГО ЛИДЕРА - ПРЕЗИДЕНТА РФ В.В. ПУТИНА. "ПЯТУЮ КОЛОННУ" явно не устраивает курс В. ПУТИНА на созидание и самостоятельность России на мировой политической арене и его безоговорочная поддержка со стороны Р. Кадырова. PS. Всех, кто поддерживает нашу принципиальную позицию, просим поддержать акцию репостом или своими публикациями (и не только в социальных сетях )! В целях дальнейшего продвижения акции ПРОСЬБА обязательно прописывать официальные хештеги флешмоба! #путин #кадыров #кадыровгордостьроссии #пятаяколонна #оппозиция #будущеероссии

Фото опубликовано Л. Гудаев (@checheninfo)

За словами чеченського чиновника, влаштувати флешмоб його спонукала "інформаційна агресія представників "позасистемної опозиції", яка, за його висловом, розгорнула навколо Кадирова "повномасштабну інформаційну війну". Він також зазначив, що ці атаки спрямовані не тільки на Кадирова, а й на президента РФ Володимира Путіна.

"П'яту колону" явно не влаштовує курс В. Путіна на творення і самостійність Росії на світовій політичній арені і його беззастережна підтримка з боку Р. Кадирова", - підсумував Гудаєв.

Офіційними атрибутами акції він оголосив хештеги #путин, #кадыров, #кадыровгордостьроссии, #пятаяколонна, #оппозиция і #будущеероссии. З їхньою допомогою він сподівається "згуртувати всі здорові сили російського суспільства" навколо Кадирова.

Гудаєв - колишній прес-секретар чеченського лідера. На сайті "Чеченинфо" його також вказано як засновника і видавця.

17 січня голова чеченського парламенту Магомед Даудов заявив, що на російську позасистемну опозицію вартувало б спустити пса Рамзана Кадирова на прізвисько Тарзан. За його словами, в улюбленця голови Чеченської республіки "дуже сверблять ікла" через "пекінеса "Каляпу", таксу "Веню"," московського безпородного пса "Паламаря" і "Яшку-дворняжку". Вони "сильно нагадують [Тарзану] блудних сук", написав чиновник.

Головний редактор радіостанції "Эхо Москвы" Олексій Венедиктов пояснив нападки Даудова невдоволенням незручними запитаннями, які журналісти ставлять про вбивство опозиціонера Бориса Нємцова. Крім того, він заявив, що "Эхо Москвы" посилить охорону після погроз з боку Даудова, повідомляє РИА Новости. Опозиціонер Ілля Яшин у відповідь на публікацію чеченського політика Магомеда Даудова опублікував у "Фейсбуці" фотографію своєї кішки.

Кадыров пугает нас псиной, которая "точит клыки". Гудков отвечает фотографией своего мастифа. А у меня дома кошка живет. Тоже суровая.

Posted by Ilya Yashin on Monday, January 18, 2016

Раніше депутат Держдуми Дмитро Гудков опублікував у "Фейсбуці" фотографію свого тибетського мастифа у відповідь на публікацію Даудова.

12 січня Рамзан Кадиров оголосив, що позасистемну опозицію в Росії слід сприймати як ворогів народу. Опозиціонери, на його думку, "грають у придуману західними спецслужбами гру, танцюють під їхню дудку і безсовісно намагаються вдати із себе людей, які переживають за майбутнє нашої країни". На це красноярський депутат Костянтин Сенченко назвав Кадирова "ганьбою Росії", що спричинило скандал.

Нагадаємо, раніше сьогодні повідомляли, що РПЛ РФ попросить Путіна подумати про відставку Кадирова. Крім того, як повідомляє "Дождь", депутат закзборів Санкт-Петербурга Максим Резнік попросив перевірити Кадирова на екстремізм.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram