ГоловнаСвіт

У Міссісіпі університетський викладач застрелив двох людей і наклав на себе руки

Мотиви злочинця невідомі

У Міссісіпі університетський викладач застрелив двох людей і наклав на себе руки
Архив
Фото: glavpost.com.ua

Викладач географії та суспільствознавства державного університету Делта в американському штаті Міссісіпі Шеннон Лем, підозрюваний у вбивстві свого колеги-професора і своєї співмешканки, наклав на себе руки.

Про це повідомляє Associated Press.

Начальник поліції університету Лінн Б'юфорд розповіла агентству, що поліцейські переслідували Лема в автомобілі, однак він різко зупинився, вистрибнув з машини і побіг. Після цього поліцейські почули постріл і знайшли Лема на землі. Імовірно, він застрелився. Після цього чоловіка доправили в лікарню, де лікарі констатували смерть.

45-річного Лема підозрюють у вбивстві професора історії Ітана Шмідта на території університетського кампусу, а також у вбивстві 41-річної Емі Прентісс, з якою він проживав у місті Готьє. Про причини цих вчинків наразі нічого не повідомляється.

Впродовж кількох годин після вбивства Шмідта на території університету діяв режим надзвичайного стану, і студентам заборонялося покидати будівлі.

Нагадаємо, 26 серпня звільнений з телеканалу WDBJ7 41-річний Вестер Лі Фленаган убив своїх колишніх колег, 24-річну журналістку Елісон Паркер і 27-річного оператора Адама Уорда, під час прямого включення в американському штаті Вірджинія. Фленаган застрелився після поліцейської погоні. У критичному стані чоловіка доправили в лікарню, де він помер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram