ГоловнаСвіт

МОЗ РФ обіцяє виділити $420 млн рублів на охорону здоров'я окупованого Криму в 2016 році

У 2015 році бюджет кримського "мінохоронздоров'я" склав $255,7 млн

МОЗ РФ обіцяє виділити $420 млн рублів на охорону здоров'я окупованого Криму в 2016 році
Архив
Фото: EPA/UPG

МОЗ Росії погодив виділення 28 млрд рублів ($ 421 млн) на фінансування сфери охорони здоров'я окупованого Криму в 2016 році, остаточно розмір фінансування буде затверджений після його узгодження з міністерством фінансів Росії.

Про це пише Новости Крыма.

Про це на розширеному "круглому столі" загальноросійського народного фронту, присвяченому проблемам кримського охорони здоров'я, повідомила заступник голови нинішньої ради міністрів Криму Алла Пашкунова.

"Узгоджено міністерством охорони здоров'я Російської Федерації виділення 28 млрд рублів на наступний рік на фінансування нашого міністерства охорони здоров'я з усіма підвідомчими установами", - повідомила нинішній віце-прем'єр.

Узгодження з міністерством охорони здоров'я - це перший етап, остаточний - узгодження міністерства фінансів Російської Федерації, підкреслила Пашкунова.

Вона також нагадала, що цього року бюджет кримському "міністерству охорони здоров'я" затверджено у розмірі 17 млрд рублів ($255,7 млн).

Раніше нинішній "міністр охорони здоров'я" Криму Олександр Могилевський заявляв, що в другому півріччі фінансування лікувальних установ на оплату праці деяких категорій співробітників може бути зменшено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram