ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Російський чиновник, який гнув пруття об голову: курці фінансують геїв

Заява глави управління фізкультури і спорту Орловської області РФ прозвучала напередодні Всесвітнього дня відмови від тютюну

Російський чиновник, який гнув пруття об голову: курці фінансують геїв
Александр Муромский
Фото: Оргкомитет акции "Рекорд Победы"

Глава управління фізкультури і спорту Орловської області Олександр Муромський, який зігнув 12 металевих прутів об свою голову на честь 9 травня, вважає, що всі курці підтримують гей-спільноти.

Про це повідомляє Znak.com.

"Люди, які курять, підтримують гей-спільноти, спільноти людей нетрадиційної орієнтації, тому що всі тютюнові компанії світу переказують до фондів цих організацій гроші. Людина бере цю маленьку штучку в рот і починає смоктати. Спортсмени називають цих людей не курцями, а партією смоктунів. Партія - це організація, яка об'єднує людей, а їх об'єднує що? Піти, купити цигарку, переказати гроші геям і посмоктати. На мій погляд, ця партія найбільша у світі", - цитує чиновника "Рассвет-ТВ".

Заява Муромського прозвучала напередодні 31 травня, коли відзначається Всесвітній день відмови від тютюну.

Наталія Цимбалова з "Альянсу гетеросексуалів і ЛГБТ за рівноправність" вважає висловлювання чиновника образливими і дискримінаційними. "Чесно кажучи, звучить це настільки неадекватно, на межі клініки, що навіть не знаю, як цю маячню коментувати... У нього явно присутній хворобливий інтерес до оральних задоволень, я б припустила, що це неспроста. Нормальній людині, я гадаю, і на думку не спаде проводити паралелі між оральним сексом і палінням. А про те, що тютюнові фірми нібито фінансують ЛГБТ-організації, я вперше чую", - зазначила вона.

Зазначимо, що недавно Муромський прославився тим, що поставив рекорд Гіннесса, зігнувши головою 12 металевих прутів на честь 70-річчя Перемоги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram