ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Адвокат сім'ї Нємцова спростував появу нового підозрюваного у вбивстві політика

Родичі підозрюваного у вбивстві спростували його причетність до смерті Нємцова

Адвокат сім'ї Нємцова спростував появу нового підозрюваного у вбивстві політика
Фото: EPA/UPG

Адвокат Вадим Прохоров, який представляє інтереси сім'ї вбитого опозиційного політика Бориса Нємцова, спростував повідомлення про появі у справі нового фігуранта.

Руслан Мухудінов, за його словами, вже давно згадувався в матеріалах справи під ім'ям "Русік", повідомляє РБК.

"Ніякий він не новий фігурант. Руслан Мухудінов давно відомий слідству як Русік з оточення Руслана Геремєєва. Його ініціали "Руслан М." згадувалися місяць тому в публікації "Новой газеты", - розповів Прохоров.

Мухудінов, додав він, "швидше за все, причетний до організації злочину". Його, на думку адвоката, треба розшукати і допитати, однак ціннішу інформацію про замовників зможе надати лише Геремєєв.

Раніше 22 травня, газета "Коммерсант" писала, що після того, як слідчі не змогли допитати Руслана Геремєєва, вони зайнялися перевіркою на причетність до вбивства жителя Чечні Руслана Мухадінова (газета публікувала саме таке прізвище - ред.).

Чеченські слідчі нібито вже з'їздили до нього додому і опитали його родичів про те, де він перебував у момент вбивства Нємцова, чи цікавився він політикою, чи є переконаним мусульманином і чи згадував публікацію карикатур у французькому журналі Charlie Hebdo. "Коммерсантъ" пише, що родичі не розповіли цінної інформації слідству, заявивши, що "обвинувачені" були далекими від політики, не вживали спиртне і наркотики, а карикатури взагалі не обговорювали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram