ГоловнаСвіт

Facebook запускає сервіс реальних подарунків

Повідомити одержувача про подарунок можна або публічно - на стіні його профільної сторінки, або приватно - в особистому повідомленні.

Facebook запускає сервіс реальних подарунків

Соціальна мережа Facebook запускає сервіс Gifts для відправлення реальних подарунків друзям по сайту. Новинка доступна наразі лише для користувачів браузерної версії та Android-додатку соцмережі в США.

Найбільша у світі соціальна мережа Facebook запускає в США сервіс Gifts для відсилання реальних подарунків друзям по сайту. Користувач може відправити подарунок безпосередньо з нагадування про дні народження друга або з його Facebook-сторінки. Функція переадресує його на сторінку сервісу Facebook Gifts, де він може вибрати відповідний подарунок і додати вітальне повідомлення.

У магазині доступні декілька сотень варіантів подарунків - від окулярів Warby Parker до кави Starbucks і пончиків від нью-йоркської пекарні Magnolia Bakery. Вартість варіюється від п'яти до декількох сотень доларів.

Знати адресу одержувача для відправлення подарунка необов'язково - він отримає повідомлення про свій подарунок з пропозицією ввести актуальну адресу доставки. Одержувач також може змінити параметри подарунка - розмір, смак, колір або стиль - до його доставки чи обміняти на інший подарунок аналогічної вартості.

Повідомити одержувача про подарунок можна або публічно - на стіні його профільної сторінки, або приватно - в особистому повідомленні. Оплатити подарунок можна або відразу під час його вибирання, або після того, як одержувач прийме його і введе адресу доставки.

Сервіс Facebook Gifts доступний наразі лише для користувачів браузерної версії і Android-додатку соцмережі в США. Facebook планує додати функцію в iOS-додаток, а також поступово запустити сервіс і в інших країнах світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram