>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Уряд Великобританії виступив із заявою з приводу расистського скандалу в АПЛ

Матч "Тоттенгема" з "Челсі" зупиняли.

Уряд Великобританії виступив із заявою з приводу расистського скандалу в АПЛ
Фото: EPA/UPG

Уряд Великобританії виступив із заявою з приводу расистського скандалу в матчі 18 туру Англійської прем'єр-ліги "Тоттенгем" - "Челсі" (0:2).

Нагадаємо, під час матчу німецький захисник гостей Антоніо Рюдігер зазнав расистських образ з боку вболівальників "шпор", які показували мавпячі жести.

"Будь-якій формі расизму немає місця у футболі чи деінде. Ми повинні протистояти цій огидній поведінці. Очевидно, що футбольній владі потрібно ще багато зробити для вирішення цієї проблеми. Ми готові працювати з нею для того, щоб викорінити її", - цитує представника британського уряду BBC.

"Футбольна асоціація Англії, Прем'єр-ліга і Чемпіоншип значно активізували свої зусилля, але ми очікуємо, що вони продовжать надавати цій проблемі пріоритет і консультуватися як з гравцями, так і з уболівальниками. Ми будемо стежити за тим, як футбольна влада реалізує свої плани протягом сезону.

Ми продовжимо роботу з футбольною владою над цим питанням, включаючи Асоціацію професійних футболістів. Не виключаємо, що за потреби вдамося до серйозніших кроків", - сказано в заяві.

Представники "Тоттенгема" разом із поліцією вже почали розслідування інциденту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram